Op de 1e etage van een van de gebouwen is de gîte (4 à 6 personen) gelegen. U betreedt de gîte echter gelijkvloers. De gîte heeft een eigen (afsluitbare) entree die zich bevindt in de passage van de oude schuur. Uw auto kan onder handbereik op ons terrein worden geparkeerd.

 

De gîte bestaat uit een huiskamer met keuken, 2 slaapkamers en een doucheruimte. De grote slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en in de kleine slaapkamer staan 2 eenpersoonsbedden. Tevens is er -op aanvraag- een kinderbed beschikbaar.

Het bijbehorende beddengoed wordt u vanzelfsprekend ter beschikking gesteld en eenmaal per week verschoond. Mocht u vaker willen verschonen dan is dat mogelijk (vraag ons naar de voorwaarden).

De gîte is voorzien van elektrische verwarmingen, waarvan het verbruik apart wordt gemeten en gefactureerd. Tevens is de gîte voorzien van een houtkachel die u op de frissere momenten een aangename warmte kan bieden tegen geringe vergoeding voor het gebruikte hout.

 

De keuken is voorzien van koelkast, 4 pits gastoestel met gasoven, afzuigkap, koffiezetter en alle overige benodigdheden. De gîte is voorzien van gratis WIFI, zowel binnen als buiten het gebouw.

 

De huiskamer

De keuken

 

Heeft u kinderen die graag eens in de tent willen slapen dan bestaan er ruime mogelijkheden om die tent in de nabijheid van de gîte op te zetten. Tent en luchtbedden worden door ons ter beschikking gesteld. Slaapzakken zult u dan wel zelf moeten verzorgen. Voor de voorwaarden vragen wij u contact met ons op te nemen.

 

Voor de gîte vindt u het terras met tuinmeubels waar u volop van de zon kunt genieten. Er staat u een grote barbeque tot beschikking. Wij kunnen voorzien in houtskool (optie).

Er staat u tevens een wasmachine ter beschikking. Zie bij de tarieven voor de voorwaarden.

Uw huisdieren (maximaal 2) zijn van harte welkom. Vanwege hygiënische redenen zijn zij echter niet toegelaten in de slaapkamers en badkamer. Op het terrein van de camping moeten zij zijn aangelijnd maar buiten ons terrein zijn er ruime mogelijkheden om hen uit te laten.

Rondom en in de gîte vindt u een absolute rust. En op de mooie zomeravonden kunt u op het terras genieten van de enorme sterrenhemel.

 

Wilt u meer lezen over de omgeving klik dan hier.    De omgeving