Op ons terrein staan meerdere gebouwen. In een van die gebouwen bevindt zich de gîte voor 4 à 6 personen op de 1e etage. Ondanks het feit dat de gîte op de 1e etage is gelegen betreedt u deze gîte toch gelijkvloers doordat de entree zich bevindt in het er naast liggende gebouw. De gîte heeft vanzelfsprekend een eigen afsluitbare toegang. Uw auto kunt u dichtbij de gîte op ons terrein parkeren.

In de gîte bevinden zich een huiskamer annex keuken, 2 slaapkamers en een doucheruimte. In de grote slaapkamer staat een 2-persoonsbed en in de kleine slaapkamer staan 2 eenpersoonsbedden. Op verzoek kan een extra bed of een kinderbed worden geplaatst.  Wij stellen u het beddengoed ter beschikking en dat wordt eenmaal per week verschoond. Indien u vaker het beddengoed wilt verschonen vraag ons dan naar de voorwaarden.

Alle kamers van de gîte zijn voorzien van elektrische verwarming. Overeenkomstig uw verbruik wordt de gebruikte energie voor deze verwarming in rekening gebracht. In de huiskamer van de gîte staat ook een houtkachel die op de koude momenten uitstekend kan voorzien in warmte. Hout wordt door ons gratis aangeleverd. 

In het keukengedeelte treft u koelkast, 4 pits gastoestel met gasoven, afzuigkap, koffiezetter, magnetron en alle overige benodigdheden aan. U heeft de beschikking over gratis WIFI in de gîte en rondom onze gebouwen.

De huiskamer
De huiskamer
De keuken

De keuken

 

Als u met kinderen komt die graag in een tent willen slapen dan kunnen wij voorzien in de tent en luchtbedden. U zult echter zelf voor slaapzakken moeten zorgen. De tent kan in de nabijheid van de gîte worden opgezet, voor de wat oudere kinderen kan deze zelfs op de camping worden geplaatst, "ver weg maar toch dichtbij". Vraag ons naar de voorwaarden als u deze mogelijkheid wilt benutten.

Op het terrein voor de gîte vindt u tuinmeubels waar u kunt genieten van de rust, zon en 's avonds de sterrenhemel. Er staat eveneens een grote barbeque die u kunt gebruiken, houtskool kunnen wij als optie voor u regelen.

Er is een wasmachine beschikbaar en bij de tarieven kunt u de voorwaarden daarvoor vinden.

In de gîte zijn huisdieren (maximaal 2) toegelaten maar om hygienische redenen mogen zij niet in de slaapkamers en badkamer komen. Op ons terrein moet de dieren worden aangelijnd echter buiten ons terrein zijn vele mogelijkheden om hen uit te laten. Mocht uw hond van zwemmen houden, op 200m afstand ligt de rivier.

U vindt hier een volstrekte rust in een natuurlijk omgeving met mooi zicht op de vallei.

 

Wilt u beschikbaarheid controleren klik dan hier   BESCHIKBAARHEID

Wilt u meer foto's van de gîte bekijken klik dan hier   PHOTO'S GÎTE

Als u meer te weten wilt komen over de omgeving klik dan op de volgende link.    DE OMGEVING