­

LA VALLÉE VERTE | AUVERGNE | FAMILIE CAMPING

Onze camping La Vallée Verte ligt in Auvergne, in het departement Puy de Dôme. De camping ligt op slechts 2,5 kilometer van de toeristische plaats Ambert.
De camping is afgeschermd van de doorgaande route D906 omdat de camping op de westelijke flank van een kleine heuvelrug ligt met vrij zicht op het dal van de rivier de Dore. Door de ligging op de heuvelrug bent u verzekerd van een uitzicht op de bergen van de Forez en die van de Livradois. Onze camping ligt centraal in het grote regionale natuurpark Livradois-Forez.

Panorama

 


Wilt u het kamperen eens proberen maar u beschikt niet over alle uitrusting? Of misschien wilt u gewoon lekker kamperen zonder uw volledige uitrusting mee te slepen? In dat geval kunnen onze verhuurmogelijkheden een oplossing bieden. Wij verhuren een volledig ingerichte caravan met grote voortent. De beschrijving van deze verhuurmogelijkheid treft u aan in het menu Verhuur.

Onze gîte bevindt zich naast het huis en is geschikt voor 4 tot 6 personen. Om de gîte te bereiken neemt u niet de entree van de camping maar daalt u nog verder af en vervolgt de weg naar ons huis. Daar vindt u de gîte en tevens de parkeermogelijkheid.

Ambert

 


In het leuke stadje Ambert vindt u diverse winkeltjes, leuke terrasjes en ook het mooie park bij het  "plan d'eau". In het park kunt u wandelen.
Bij het meer kunt u ook waterfietsen en kano's huren. Aan de kant van het meer ligt een restaurant met terras. Net naast het restaurant liggen attracties voor de kinderen, zoals trampolines en een springkussen. In het park is sinds kort een groot BMX parcours aangelegd.
In het park treft u eveneens een visvijver aan en de rivier de Dore loopt ook door het park.
Niet onbelangrijk: de toegang tot het park is gratis.

Zwemmeer

 

PROMO «CYCLO LES COPAINS»


Klik hier

VROEGBOEKKORTING


Klik hier

Heeft u vragen? Bel ons  00 33 4 73 72 39 35

 

­