­

BESCHRIJVING VAN DE CAMPING


La Vallée Verte is een familiecamping die u 13 plaatsen (met mogelijkheid van elektriciteit) biedt. De plaatsen zijn minimaal 200 m2 groot. Het geheel is gelegen op een terrein van circa 2 hectare en ons totale domein is ongeveer 7 hectare groot. De uitgestrektheid levert voldoende vrijheid voor iedereen. Zou u eventueel geen elektriciteit wensen, dan zijn de mogelijkheden om uw kampeeruitrusting te plaatsen nog veel groter. Op het gehele campingterrein kunt u uw plekje kiezen. De camping biedt schoon en eenvoudig sanitair.
Door de ligging op een kleine heuvelrug biedt de camping een vrij zicht op de omringende natuur. De Monts du Forez liggen in noordelijke richting en de Monts du Livradois liggen in westelijke richting. Aangezien de heuvelrug op het westen ligt kunt u genieten van de mooie zonsondergangen en heeft u tot op het laatst van de dag zon op de camping. Rondom de camping liggen bossen (niet in westelijke richting) die de camping beschermen zonder het uitzicht te belemmeren. Het campingterrein bestaat grotendeels uit grasland.

camping en haute

 

camping

 


Vrijwel overal op het campingterrein kunt u de gratis WIFI ontvangen. Uw huisdieren zijn van harte welkom op onze camping, maar moeten op het campingterrein wel aangelijnd zijn. Vanzelfsprekend laat u hen hun behoefte doen buiten het campingterrein waar ruime mogelijkheden zijn om met hen te wandelen. Houdt uw huisdier van zwemmen, dan ligt de rivier op 200m van de camping. Ook vissers kunnen hier hun hart ophalen.

jeux

 

sanitaire

 


Wij bieden u een vakantie in een uitgestrekte natuurregio op steenworp afstand van het leuke Ambert. U kunt bij ons volledig tot rust komen in stilte en vrijheid of kiezen voor activiteiten. 
Zoekt u een vakantie met fysieke activiteiten dan kunt u bij ons wandelen, fietsen (of mountainbiken). Er zijn allerlei uitgezette routes, bij de receptie beschikken wij over een behoorlijk aanbod met beschrijvingen van die routes die u kunt lenen. Zelfs parapenten of bergbeklimmen is bij ons mogelijk. Zoekt u geen fysieke uitdaging maar een meer culturele dan kunt u voldoende locaties bezoeken. Zonder een volledige opsomming te geven noemen we de schilderachtige plaatsjes en steden als La Chaise Dieu, Le Puy en Velay en Clermont-Ferrand.

Vlakbij Clermont-Ferrand vindt u de oude vulkaan Le Puy-de-Dôme en het leuke park Vulcania, waar alles in het teken van de vulkanen staat. In onze regio worden vele festivals georganiseerd die u kunt bezoeken, bijvoorbeeld het muziekfestival van Ambert en het muziekfestival in La Chaise Dieu.

trampolines

 

piscines

 

 

Kijk voor meer foto's van de camping FOTO'S CAMPING
Lees meer over de omgeving OMGEVING

 

campings Frankrijk

PROMO «CYCLO LES COPAINS»


Klik hier

VROEGBOEKKORTING


Klik hier

Heeft u vragen? Bel ons  00 33 4 73 72 39 35

 

­