­

BESCHRIJVING VAN DE GÎTE

Op de 1e etage van een van de gebouwen is de gîte (4 à 6 personen) gelegen. U betreedt de gîte echter gelijkvloers. De gîte heeft een eigen (afsluitbare) entree die zich bevindt in de passage van de oude schuur. Uw auto kan onder handbereik op ons terrein worden geparkeerd.
De gîte bestaat uit een huiskamer met keuken, 2 slaapkamers en een doucheruimte. De grote slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en in de kleine slaapkamer staan 2 eenpersoonsbedden. Tevens is er -op aanvraag- een kinderbed beschikbaar.
Het bijbehorende beddengoed wordt u vanzelfsprekend ter beschikking gesteld en eenmaal per week verschoond. Mocht u vaker willen verschonen dan is dat mogelijk (vraag ons naar de voorwaarden).
De gîte is voorzien van elektrische verwarmingen, waarvan het verbruik apart wordt gemeten en gefactureerd. Tevens is de gîte voorzien van een houtkachel die u op de frissere momenten een (gratis) aangename warmte kan bieden.
De keuken is voorzien van koelkast, 4 pits gastoestel met gasoven, afzuigkap, koffiezetter en alle overige benodigdheden. De gîte is voorzien van gratis WIFI, zowel binnen als buiten het gebouw.

Huiskamer

 

De haard

 

Huiskamer en keuken

 


Voor de gîte vindt u het terras met tuinmeubels waar u volop van de zon kunt genieten. Er staat u een grote barbecue tot beschikking. Wij kunnen voorzien in houtskool (optie).
Er staat u tevens een wasmachine ter beschikking. Zie bij de tarieven voor de voorwaarden.
Uw huisdieren (maximaal 2) zijn van harte welkom. Vanwege hygiënische redenen zijn zij echter niet toegelaten in de slaapkamers en badkamer. Op het terrein van de camping moeten zij zijn aangelijnd maar buiten ons terrein zijn er ruime mogelijkheden om hen uit te laten.
Rondom en in de gîte vindt u een absolute rust. En op de mooie zomeravonden kunt u op het terras genieten van de enorme sterrenhemel.

Badkamer

 

Grote slaapkamer

 

Kleine slaapkamer

 

 

 

Bekijk meer foto's FOTO'S GÎTE
Lees meer over de omgeving OMGEVING

 

 

BnB.Direct

PROMO «CYCLO LES COPAINS»


Klik hier

VROEGBOEKKORTING


Klik hier

Digital Award TRA 2023

Heeft u vragen? Bel ons  00 33 4 73 72 39 35

 

­