­

CONTACT EN PLAATSBEPALING
Hieronder treft u het "Contactformulier" aan waarmee u ons een email kunt sturen voor al uw vragen.
Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.


ATTENTIE ALLE GMAIL-GEBRUIKERS: CONTROLEER UW SPAMBOX OMDAT ONZE ANTWOORDEN DAAR SOMS TERECHT KOMEN.


Hieronder ziet u tevens de kaart van GoogleMaps met onze GPS coördinaten. Via GoogleMaps kunt u een routebeschrijving maken.

 


ROUTEBESCHRIJVING
Voor alle gebruikers van navigatiesystemen LET OP: de meest navigatiesystemen kennen het gehucht Châtelet niet en er zijn er ook meerdere dus verifieer dat u de juiste hebt geselecteerd. Sommige systemen leiden u soms naar onverharde wegen die natuurlijk niet geschikt zijn.
Controleer uw navigatie met Googlemaps (zoals u hieronder een kaartje aantreft).
Met onderstaande instructie bereikt u zonder problemen de entree van de camping.
Komende vanuit de richting noord (Thiers) komt u net voor Ambert op een rotonde en op die rotonde gaat u rechtsaf, achterlangs het energiestation en voorbij de grijze loods na circa 100m neemt u het kleine weggetje naar rechts (er staan daar al borden Châtelet en van onze camping). Nadat u rechtsaf bent geslagen komt u vanzelf langs de entree van de camping (rechterkant).
Komende vanuit de richtingen west, zuid en oost doorkruist u Ambert in de richting Thiers/Clermont Ferrand, net buiten Ambert komt u op de bovengenoemde rotonde die u voor 3/4 rondgaat en vervolgens zijn de instructies zoals hier boven weergegeven.

 

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen.
Als alles goed is verlopen ziet u een bevestigingsbericht op uw scherm en ontvangt u een bevestigingsmail.

­